Leveringsvoorwaarden

Macbook Pro Macbook Air Arnhem Apeldoorn versturen pakket

Thuis laten bezorgen

Online bestellingen die op voorraad zijn én op een werkdag voor 16:30 geplaatst zijn en waarvan de betaling bij ons binnen is, heeft u de volgende dag in huis. Bestellingen die op een werkdag na 16:30 of in het weekend zijn geplaatst worden de volgende werkdag verstuurd en heeft u de daaropvolgende dag in huis.

Filteren

Bezorgkosten

Onze Macbooks worden uitsluitend verzekerd verstuurd via postNL. Zo voorkomen we problemen en weten we zeker dat jouw Macbook ook echt bij jou aankomt. Als dat niet het geval is, is het pakket verzekerd De kosten hiervoor zijn 8,95.

Pakket online volgen

Als het pakket is overgedragen aan PostNL ontvang je van ons een e-mail met een track & trace-link. Hiermee kun je eenvoudig online jouw pakket volgen.

Tekenen bij ontvangst

Om er zeker van te zijn dat je pakket veilig wordt afgeleverd vragen we je te tekenen voor ontvangst. Als je niet thuis bent zal het pakket de eerstvolgende dag (met uitzondering van zondagen) nog een keer aangeboden worden. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Je kan het pakket daar vanaf de volgende werkdag tot 2 weken later afhalen.

Bezorging van post en pakketten

In verband met het coronavirus ondertekent de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger zelf voor ontvangst van het pakket. Ze vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Dit doen ze om het contact tussen mensen te minimaliseren. 

Macbook Pro winkel Apeldoorn refurbished macbooks
× Hoe kan ik je helpen?